THE WEB FANATICS

Wie zijn we en waar staan we voor?
The Web Fanatics staat voor Web fanatiekelingen en dat is precies wat wij zijn. Van jongs af aan zijn wij betrokken bij de ontwikkeling van het internet en volgen met veel interesse en ambitie de laatste trends en ontwikkelingen.

Als geen ander hebben wij geleerd ons wegwijs te maken door het ‘World Wide Web’. Wij bouwen continu mee aan de ontwikkelingen van onze passie en streven daarbij naar een zo gebruiksvriendelijk en toegankelijk mogelijk internet.

De basis van een succesvolle samenwerking is het inzetten op een goede klantrelatie. Dat is één van de pijlers waarop wij onze dienstverlening richten. Je kunt ons altijd bellen tijdens kantooruren, 24/7 mailen of via ons contactformulier contact opnemen.

Klanten weten vaak niet wat ze willen en met onze snelle en persoonlijke aanpak hakken we samen knopen door. Met resultaat; een duidelijke, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website, afgestemd op jouw wensen, gebouwd voor jouw klanten.

Maar er is meer…Wij maken graag tijd voor je vrij om kennis te maken in een persoonlijk gesprek, om jouw wensen en behoeften te bespreken, zodat wij onze oplossingen hier optimaal op kunnen afstemmen.

30Klanten gingen je voor
100000Lijntjes code
500Potjes Battlefield
1337Playlists beluisterd