USER CENTERED DESIGN

De toepassing van onze User Centered Design aanpak in uw website, leidt tot een optimaal en gebruiksvriendelijk resultaat voor uw klanten.
Market Research

UW KLANT CENTRAAL

Door user centered design toe te passen bij het ontwerpen van uw website, wordt de website gebruiksvriendelijker. Door uit te gaan van de bezoeker kunnen processen binnen de site worden geoptimaliseerd. Hierdoor voorkomt u dat bezoekers vroegtijdig afhaken.

Creative Services

AANNAMES VOORKOMEN

Door de bezoeker te bestuderen kan data worden verzamelt die uw website ten goede komt. Hierdoor voorkomt u het maken van aannames. Als u zou uitgaan van aannames die u niet kunt onderbouwen, mist u mogelijk een kans om uw website te optimaliseren.

Social Engagement

WAT IS ECHT BELANGRIJK

Door uw bezoeker te bestuderen, te observeren en te analyseren, komt u er achter wat nu daadwerkelijk belangrijk is op uw website. Als u weet waar uw bezoekers naar zoeken, kunt u daar op inspelen. Hierdoor kunt u uw website toegankelijker maken voor uw bezoekers.

Market Research

Uw klant centraal

Het creëren van goede oplossingen voor eenvoudige problemen is vaak een moeizaam proces. Met behulp van onze User Centered Design aanpak stroomlijnen wij dit proces, om zo tot een gebruiksvriendelijk resultaat te komen.
User Centered Design draagt dus bij aan het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid (usability) van het product en is te gebruiken voor verschillenden disciplines van ontwerp.
Creative Services

Aannames voorkomen

Tijdens dit proces houden wij ons bezig met de conceptuele ontwikkeling en het creëren van een mentaal model. De eerste stappen in het ontwerpproces zijn het opstellen van een sitemap, het bepalen van de navigatiestructuur, en het maken van wireframes. Na de ontwikkeling en evaluatie van deze concepten kunnen functionele (online)prototypes worden uitgewerkt en geëvalueerd.
Elk project is anders en daarom bekijken wij per project welke technieken er nodig zijn om tot een gebruiksvriendelijk ontwerp te komen.
Social Engagement

Wat is echt belangrijk?

Na afloop van de ontwerpfase is het tijd voor een evaluatie ronde. Hiermee geven wij u ruimte om feedback op het ontwerp te geven. Op deze manier kan het ontwerp helemaal aangepast worden aan uw wensen. Deze efficiënte manier van werken bespaard niet alleen een hoop tijd, het zorgt er ook voor dat het echt uw website wordt!

U WEET NU MEER OVER ONZE USER CENTERED DESIGN AANPAK.
WE KUNNEN VERDER MET HET BEPALEN VAN UW