The Web Fanatics The Web Fanatics, gevestigd aan Bogortuin 67, 1019PE, Amsterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

De Privacy Policy voor Bezoekers geldt voor iedereen die de website www.thewebfanatics.com bezoekt.

Beheer

  • De website www.thewebfanatics.com staat onder beheer van The Web Fanatics VOF. De contactgegevens zijn te vinden op voornoemde website.

Gegevens van bezoekers

  • Sommige gegevens die voortkomen uit één of meer bezoeken aan www.thewebfanatics.com worden permanent bewaard, maar wel anoniem. De gegevens zullen dus nooit te herleiden zijn naar een persoon of organisatie.
  • The Web Fanatics VOF zorgt voor een goede beveiliging van de opgeslagen gegevens.

Cookies

  • The Web Fanatics VOF maakt gebruik van functionele cookies om de functionaliteit van bepaalde pagina’s van de website te optimaliseren. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een pagina van de website op de computer van de bezoeker worden geplaatst. In zo’n cookie wordt informatie opgeslagen zoals bepaalde voorkeuren van de bezoeker. Hierdoor wordt de website veel gebruiksvriendelijker.
  • De bezoeker kan zelf bepalen hoe er met cookies omgegaan moet worden. Hij of zij kan zijn browser zo instellen dat die het gebruik van functionele cookies toestaat, niet toestaat of gedeeltelijk toestaat. In dit laatste geval kan worden ingesteld welke websites functionele cookies mogen plaatsen. Bij alle overige websites wordt het dan verboden. Deze mogelijkheid wordt door de meestgebruikte moderne browsers geboden.
  • Cookies kunnen altijd van een computer worden verwijderd, ook weer via de browser.
    Uitleg voor:
    Internet Explorer
    Google Chrome
    Mozilla Firefox
    Safari voor Mac
  • The Web Fanatics VOF maakt ook gebruik van marketing cookies om de communicatie van The Web Fanatics op haar eigen website persoonlijker te maken en beter af te stemmen op de wensen van de individuele klant.
  • The Web Fanatics VOF maakt gebruikt van Analytics cookies waarmee niet het surfgedrag van individuen maar van grote aantallen bezoekers – geanonimiseerd – worden verwerkt tot grafieken en patronen die ons helpen om onze websites te verbeteren en te optimaliseren.
  • Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat.

Vragen

  • Bezoekers kunnen met hun vragen over deze Privacy Policy terecht bij The Web Fanatics VOF. De contactgegevens staan vermeld op de website die genoemd wordt in lid 1 van deze Privacy Policy.

De Privacy Policy voor Klanten is een aanvulling op de Privacy Policy voor Bezoekers en geldt voor iedereen die een bestelling plaatst en/of een dienst afneemt bij The Web Fanatics VOF.

Gegevens die door de klant verstrekt worden

  • The Web Fanatics VOF verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
    • Voor- en achternaam
    • Geslacht
    • Adresgegevens
    • Telefoonnummer
    • E-mailadres
    • Bankrekeningnummer
  • The Web Fanatics VOF kan de gegevens die door de klant verstrekt worden voor de volgende doeleinden gebruiken:
    • Het verwerken van de bestelling
    • Het sturen van één of meerdere mails die betrekking hebben op het besteld, zoals, maar niet beperkt tot, een mail waarin inloggegevens vermeld staan.
    • Het (incidenteel) onder de aandacht brengen van een dienst, tip, handigheid etcetera, waarvan The Web Fanatics VOF denkt dat het kan bijdragen tot een meer succesvolle website voor de klant.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

  • Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via administratie@thewebfanatics.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

  • The Web Fanatics verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
    • Het afhandelen van jouw betaling
    • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
    • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
    • Om goederen en diensten bij je af te leveren
    • The Web Fanatics analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

Geautomatiseerde besluitvorming

  • The Web Fanatics neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van The Web Fanatics) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

  • Hoe lang we persoonsgegevens bewarenThe Web Fanatics bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. The Web Fanatics houdt een termijn aan van maximaal 5 (vijf) jaar na het moment dat het account voor het laatst actief is geweest.

Gegevens verstrekken aan derden

  • Gegevens die door de klant aan The Web Fanatics VOF zijn verstrekt zullen nooit aan derden worden doorgegeven. Er zijn echter twee uitzonderingen op deze regel:
    • Wanneer er een gerechtelijk bevel is uitgevaardigd om gegevens te verstrekken.
    • Bij de registratie van een domeinnaam moeten bepaalde gegevens worden doorgegeven aan de betreffende registrerende instantie. Voorbeelden van zo’n registrerende instantie zijn onder meer (maar niet beperkt tot): SIDN (voor .nl-domeinnamen), RealTimeRegister (RTR), EURid (voor .eu-domeinnaamen) en DNS.be (be .be-domeinnamen).

Beveiliging

  • The Web Fanatics neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via administratie@thewebfanatics.com

Aanpassing van klantgegevens

  • Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door The Web Fanatics en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar administratie@thewebfanatics.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . The Web Fanatics wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Disclaimer

  • The Web Fanatics VOF is gerechtigd de inhoud van de Privacy Policy te wijzigen zonder dat de bezoeker daarvan op de hoogte wordt gesteld. Het doorvoeren van de wijziging op de website is daarvoor afdoende.