Alle materialen op de www.thewebfanatics.com website, inclusief en zonder limitatie, tekst, logo’s, iconen, foto’s, video’s, tekeningen, is copyright materiaal van The Web Fanatics, tenzij anders vermeld. Het gebruik van deze materialen voor niet-commercieel en commercieel gebruik en het verveelvoudigen op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopie├źn van het materiaal is alleen toegestaan met toestemming vooraf van The Web Fanatics. Links naar externe websites zijn gemaakt voor gebruiksgemak. The Web Fanatics heeft geen controle over deze sites en is daarom niet verantwoordelijk voor de inhoud en het privacy beleid ervan.

The Web Fanatics heeft de informatie en materialen voor deze website met de grootste zorg samengesteld. The Web Fanatics kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor verlies, schade of ongemak als gevolg van onnauwkeurigheid of fouten op de website pagina’s. Product afbeeldingen, video’s en tekeningen kunnen verschillen met de actuele producten.

The Web Fanatics gebruikt en verwerkt persoonlijke data volgens de huidige wetgeving met betrekking tot data bescherming.